Dining, Gastronomia, Gastronomy, Restaurant, Restaurante, Ristorante, Dining, Food, Gastronomia, Gastronomy, Refeçoes, Cuisine, Recetas

Tartare de Saint Jacques — Quintullis Marketing And Gastronomic Recruiting Agent

Originalmente publicado en Cuisine-Passion.net: En amuse-bouche ou en entrée, la Saint jacques crue, moi, j’adore… Pour 10 amuses bouches, il faut : 4 noix de Saint Jacques sans le corail 100 gr de salpicon de tomate épépinée et mondée 100 gr de salpicon de concombre quelques feuilles de basilic huile d’olive jus de citron…

a través de Tartare de Saint Jacques — Quintullis Marketing And Gastronomic Recruiting Agent

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s