Majuga crujiente y sabrosa para dos personas, ten cuidado de no cocinarlas demasiado para que no queden leñosas. INGREDIENTES: 200 g de Majuga fresca Sal y Pimienta 1 Limon Harina (cantidad necesaria) Aceite de fritura Preparación: Limpie las majuga frescas con agua corriente y séquelas bien con un papel absorbente. Tamice la harina en […]

a través de Majugas Fritas — Cocina Casera Del Uruguay

Majugas Fritas Cocina Casera Del Uruguay

Dining, Gastronomia, Gastronomy, Restaurant, Restaurante, Ristorante, Dining, Food, Gastronomia, Gastronomy, Refeçoes, Cuisine, Recetas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s