Ingredientes para 2 personas: 200 g de filete de Pejerrey 1/2 vaso de coco rallado 1/2 vaso de pan rallado 1 huevo Aceite para freír Los pasos: Romper un huevo en un pequeño recipiente y batirlo con un tenedor como si fuera para hacer una tortilla. Vierta el coco rallado y el pan rallado […]

a través de Pejerrey Del Rio Negro Frito Con Coco — Cocina Casera Del Uruguay

Pejerrey Del Rio Negro Frito Con Coco — Cocina Casera Del Uruguay

Dining, Gastronomia, Gastronomy, Restaurant, Restaurante, Ristorante, Dining, Food, Gastronomia, Gastronomy, Refeçoes, Cuisine, Recetas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s